Podcast - Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo

Podcast „Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo“ je nastao s namjerom da bude mjesto na kojemu stvaramo utjecaj spajajući poslovni, privatni i duhovni život kroz razgovore s gostima iz različitih područja djelovanja.

Dodjela nagrade Dr. Dražen Glavaš - Mali svjetionik za velike ljude održat će se u sklopu GLS-a 2022.

Dobitnik 2021. godine

Naj Radnika 2021. je gospodin Zlatko Pisac iz Lučke kapetanije Split. On je sa 3.131 glasom osvojio prvo mjesto Malog svjetionika - nagradu Dr. Dražen Glavaš i 100.000 kuna. Čestitamo gospodinu Zlatku!

Dobitnica 2020. godine


Mi vjerujemo u važnost svih ljudi, i malih i velikih. Ako na bilo koji način promiču vrijednosti poštenja i rada, njihova priča zaslužuje biti ispričana! Želimo u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize.

Saznajte više o Malom svjetioniku i pomognite nam proširiti pozitivne priče!

"Nema nevažnog posla. Svaki posao koji koristi čovječanstvu uzvišen je i važan i treba ga pomnjivo izvršavati. Ako je čovjek čistač ulica, mora ih čistiti kao što je Michelangelo slikao, Beethoven skladao ili Shakespeare pisao stihove. Morao bi čistiti ulice tako dobro da svi žitelji neba i zemlje zastanu i kažu: „Ovdje je živio veliki čistač ulica koji je dobro obavljao svoj posao.“

Martin Luther King, ml.

Dobitnica 2019. godine

Posjetite nas na društvenim mrežama

Organizator GLS-a u Hrvatskoj - Udruga Fokus
www.ufokus.hr |  www.ipartner.hr  |  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.