Generalni sponzori

Mazars

Mazars je međunarodna, integrirana i neovisna organizacija, specijalizirana za pružanje usluga revizije, računovodstva, poreza, prava te savjetovanja. U Hrvatskoj posluje s više od 400 klijenata, od podružnica međunarodnih kompanija do srednjih i malih poduzeća. Specijalizirani su u područjima revizije, savjetovanja i računovodstva. 

Zaklada Rhema

Zaklada Rhema osnovana je sa svrhom promicanja kršćanskih vrednota, potpora u duhovnom rastu i formaciji, a osnovala ju je grupa ljudi koja nastoji u svoje živote ugrađivati kršćanske vrijednosti, te se trude otkrivati i živjeti Božji plan za nas. Glavni zadaci su im podržati, potaknuti i financijski pomoći one udruge, zajednice i pojedince koje su sposobne efikasno i predano raditi, kako bi u svojim aktivnostima bili što učinkovitiji.

Partner

Centar Ignacije

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije omogućuje ti dinamičan duhovni život. Kroz teološki kvalitetnu i integralnu tradiciju svetog Ignacija snažno odgovara na konkretne izazove i potrebe s kojima se susrećeš u svom životu.

Zlatni sponzori

Jasmina

Kroz Centar pružamo podršku i provodimo savjetodavni rad za mentalno osnaživanje pojedinaca u područjima osobnog i poslovnog razvoja te roditeljstva, a sve to kroz online programe, individualna savjetovanja i AKADEMIJU ZA EDUKATORE koji rade ili žele raditi s roditeljima.

Veselko

Dom Veselko je dom za odrasle osobe s mentalnim oštećenjima, u kojem na ljude ne gledamo kao na korisnike nego već kao na proširenu obitelj u kojoj zajedno rastemo i razvijamo se.

Autoflota

Specijalist za flotni menadžment i poslovni najam. Autoflota nudi individualno prilagodljiva rješenja poslovnog najma i upravljanja voznim parkom neovisno o marki vozila.

Sponzori

Posjetite nas na društvenim mrežama