Podcast - Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo

Podcast „Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo“ je nastao s namjerom da bude mjesto na kojemu stvaramo utjecaj spajajući poslovni, privatni i duhovni život kroz razgovore s gostima iz različitih područja djelovanja.

GLS Hrvatska - Judah Smith

#GLS22HR

Odgovornost u ljubavi i liderstvu

TEME U OVOM ČLANKU: rješavanje konflikata, kultura, emocionalna inteligencija, voditi druge, inteligencija u međuljudskim odnosima, izgradnja tima

Judah je glavni pastor zajednice Churchome, koja se ranije zvala The City Church. Poznata po svojoj kulturološkoj relevantnosti, ustrajnosti na biblijskom integritetu i ljubavi prema Isusu, Churchome je živa zajednica s nekoliko lokacija i globalnom aplikacijom. Judah je pastor sedme generacije, i svjetski je poznat zbog svojih svježih, pomazanih i humorom prožetim propovijedima koje demistificiraju Bibliju i prikazuju kršćanstvo u realnom svjetlu. Kao lider u brojnim sferama utjecaja, Judah je kapelan momčadi Seattle Seahawks, pokretač nove aplikacije „Faithful”, a nedavno je sudjelovao u pokretanju 1DayLA, međucrkvenog događaja koji obuhvaća preko 25 tisuća volontera koji će služiti široj zajednici područja Los Angelesa u Kaliforniji.

Dotad uživajte u kraćem osvrtu na Judine spoznaje u ovom isječku iz intervjua s Impact Theoryjem, u kojem govori o ulozi odgovornosti u ljubavi i liderstvu.

Kroz ovaj intervju protežu se teme uzajamne odgovornosti, konflikta, povjerenja i ljubavi, pokazujući kakav lider Judah želi biti. Kao netko tko vjeruje da nije moguće voljeti bez odgovornosti, Judah govori o tome kako osnažiti privatne i poslovne odnose s drugima.

Uživajte u ovim ključnim citatima iz razgovora!

„Uzajamna odgovornost rađa bliskost – rađa drugarstvo.” @judahsmith

„Ljepota se krije u odgovornosti koja rađa sigurnost.” @judahsmith

Izbjegavanjem konflikata umanjujemo dubinu odnosa koje možemo doživjeti.

„Izbjegavanjem konflikata umanjujemo dubinu odnosa koje možemo doživjeti, kao i, naravno, mjeru u kojoj možemo doživjeti izvrstan napredak i ispunjenje te živjeti svoje snove.” @judahsmith

„Veliki sam zagovornik zajednice. Smatram da ljudi ne mogu biti ono što trebaju biti ako nemaju zajednicu.” @judahsmith

„Izreka govori: „Pokaži mi svoje prijatelje i pokazat ću ti kakva ti je budućnost.” To je istina — već sad vam mogu reći kojim smjerom idete, kad vidim s kojim se ljudima redovito družite.” @judahsmith

„Smatram da nas muči nedostatak ljubavi velikih razmjera, čak epskih razmjera. Možda je u pitanju i najveća epidemija na svijetu. Možda je oduvijek to i bila. Držim da su užasne pojave poput rasizma simptomi činjenice da se ne osjećamo voljenima, da smatramo da nismo važni, da mislimo da nas se ne cijeni. I zato potcjenjujemo jedni druge i ratujemo. Moja je velika strast voljeti ljude i izražavati tu ljubav.” @judahsmith


Ne propustite nadahnjujuće liderske spoznaje i najnovije vijesti iz svijeta liderstva!

GLS22 - govornici i voditelji

Judah Smith

Judah Smith

Glavni pastor zajednice Churchome, utemeljitelj aplikacije „Faithful”, autor bestselera New York Timesa
Judah Smith je pastor zajednice Churchome (ranije poznate kao The City Church). Kao zajednica poznata po svojoj kulturološkoj relevantnosti, predanosti biblijskom integritetu i ljubavi za Isusa, Churchome je rastuća zajednica koja se okuplja na više lokacija i u vidu globalne aplkacije. Judah je pastor sedme generacije, a globalno je poznat po svojim svježim, pomazanim i duhovitim porukama koje demistificiraju Bibliju i čine kršćanstvo stvarnim. Kao lider u brojnim sferama utjecaja, Judah služi i kao kapelan momčadi Seattle Seahawks, utemeljitelj nove aplikacije „Faithful”, a nedavno je pokrenuo „1DayLA”, međucrkveno okupljanje na kojem se preko 25 000 volontera udružuju kako bi služili društvenoj zajednici na širem području Los Angelesa. Judah je autor New York Timesove uspješnice „Jesus Is ____”, a njegova najnovija knjiga zove se „How’s Your Soul?: Why Everything that Matters Starts with the Inside of You”.

Posjetite nas na društvenim mrežama

Organizator GLS-a u Hrvatskoj - Udruga Fokus
www.ufokus.hr |  www.ipartner.hr  |  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.