Podcast - Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo

Podcast „Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo“ je nastao s namjerom da bude mjesto na kojemu stvaramo utjecaj spajajući poslovni, privatni i duhovni život kroz razgovore s gostima iz različitih područja djelovanja.

Predavački osvrt - GLS21

Michelle Poler o tome kako se manje plašiti, a činiti više

TEME U OVOM ČLANKU: poziv, pouzdanje, utjecaj, voditi sebe

Drago nam je što možemo pozdraviti ovu društvenu poduzetnicu i osnivačicu Hello Fearsa, Michelle Poler na bini Globalnog liderskog summita 2021.!

Veselimo se što ćemo vam donijeti Michellein humorističan i nadahnjujuć govornički stil, koji oduševljava publiku po cijelom svijetu. Pomoću autentičnog pripovijedanja, zanimljivih grafičkih prikaza i njezinih “100 dana bez straha”, Michelle će vam pokazati kako da se suprotstavite svojoj zoni udobnosti i upogonite svoj puni potencijal.

Upoznajte Michelle Poler!

Kad je Michelle Poler, rođena Venecuelanka, kreativna producentica i marketinški strateg, odlučila pokrenuti projekt koji će joj pomoći da prevlada vlastite strahove, nije očekivala da će cijela stvar postati viralna: “100 Days Without Fear” (100 dana bez straha) privukla je pozornost Today Showa, Forbesa, CBS-a, CNN-a, Huffington Posta, Buzzfeeda, Fox Newsa, Telemunda, Glamoura, Ellea, The Rachael Ray Showa, Refinery29 i Daily Maila, između ostalih.
 
Nakon što je stekla publiku koju su privukle njezina gorljivost, hrabrost, kreativnost, humor i praktični savjeti koji mijenjaju život, Poler je utemeljila “Hello Fears”, društveni pokret koji je dopro do više 70 milijuna osoba u cijelom svijetu i pružio im snagu da istupe iz svoje zone udobnosti i upogone svoj puni potencijal.
 
Tražena je predavačica, a govorila je za TEDx, Google, Yum Brands, Facebook, Wells Fargo, ESPN, Netflix, Procter & Gamble, Microsoft, Toyota i brojne druge. Poler je autorica knjige “Hello, Fears: Crush Your Comfort Zone and Become Who You’re Meant to Be” (Zdravo, strahovi moji: Razbijte svoju zonu udobnosti i budite osoba kakva trebate biti), koja pomaže ljudima da budu najbolja verzija sebe i fokusiraju se na najbolje moguće ishode.
 
Dotad uživajte u ovom kratkom pogledu na njezinu nevjerojatnu energiju i nadahnjujuće spoznaje o tome kako se manje plašiti i činiti više!

Naučila sam važnu razliku između neustrašivosti i hrabrosti.

Biti hrabar da, unatoč strahu, možemo smoći smjelosti da nešto učinimo. Istinski lideri nisu oni koji skrivaju svoje strahove ili glume da su neustrašivi. Istinski lideri su oni koji djeluju unatoč svojim strahovima. Istinski lideri vode vlastitim primjerom, osobito kad je teško.

Istinski lideri nisu oni koji
skrivaju svoje strahove
ili glume da su neustrašivi.

Hrabrost je zarazna. Kako ću smoći hrabrosti koja mi treba ako razmišljam samo o najgorem mogućem scenariju? Umjesto da se pitamo: “Što se najgore može dogoditi?”, što bi bilo da se pitamo: “Što se najbolje može dogoditi?”

Neprijatelj uspjeha nije neuspjeh, nego je to udobnost.

Udobnost je ono što nas sprječava da ne tražimo nove prilike. Udobnost nas uvjerava da ostanemo s partnerima koje više ne volimo, ili na mjestima i u gradovima koji nam ne koriste. Udobnost nam govori da spustimo pogled na svoj telefon umjesto da porazgovaramo s osobom koja sjedi pokraj nas. Udobnost nam govori da “tko čeka, dočeka”.

Pa ipak, što nam je neugodnija, nagrada je veća.

Tek kad mi je postalo vrlo neudobno i kad sam se odlučila potpuno posvetiti projektu [“100 dana bez straha”] počela sam doživljavati stvarne promjene. Nešto što je započelo kao školski zadatak pretvorilo se u moju svrhu: u društvenu misiju koja potiče ljude u cijelom svijetu da se suoče sa svojim strahovima!

Neprijatelj uspjeha nije neuspjeh, nego je to udobnost.

Plašim li se neuspjeha? Da. Ali me 100% više plaši pomisao da uopće nisam ni pokušala. 

Umjesto da gledam na sve što me plaši kao na prepreku, odlučujem gledati na te stvari kao na prilike — prilike koje nas vode k otkrivanju nove sljedeće stvari koju ćemo raditi. A to je ono najbolje što se može dogoditi.

Što vam je toliko važno da ste spremni upustiti se u neudobnost?

Što se najbolje može dogoditi?

Posjetite nas na društvenim mrežama

Organizator GLS-a u Hrvatskoj - Udruga Fokus
www.ufokus.hr |  www.ipartner.hr  |  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.