Podcast - Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo

Podcast „Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo“ je nastao s namjerom da bude mjesto na kojemu stvaramo utjecaj spajajući poslovni, privatni i duhovni život kroz razgovore s gostima iz različitih područja djelovanja.

Glavni isječci o liderstvu

Ovaj članak je dio serije u kojoj predstavljamo nove, praktične i nadahnjujuće liderske sadržaje predavača s ovogodišnjeg Summita. Ovo je sjajna prilika da vidite što možete očekivati od GLS-a 2020!

Tim GLS-a s uzbuđenjem želi pozdraviti našeg pastorskog favorita Alberta Tatea, koji ponovno dolazi na binu GLS-a! Ovi isječci će vam predstaviti njegov pronicav i humorističan stil podučavanja.

Kako postati kreativniji

Pastor Albert Tate objašnjava svoj neobični način poboljšanja kreativnosti.

Moj najveći liderski neuspjeh — Nemojte reagirati na sastanku

Albert govori o tome kako je njegova prirodna naglost u reagiranju dovela do teškog sastanka s timom.

Kako ne biti smetnja

U ovom isječku iz svojeg predavanja na GLS-u 2017. Albert govori o tome koliko je važno ne biti smetnja. Kad donesete Isusu ono što imate, trebate stati na stranu kako bi On mogao raditi u svojoj snazi i transformirati vašu situaciju.

#GLS19 umjetnički segment: lagana glazba

U jednom od naših najdražih trenutaka #GLS19, Albert se pridružio GLS-ovom umjetničkom timu u njihovom laganom jamu u obaveznom trenutak stavljanja mikrofona po strani.

Albert Tate Osnivač i pastor zajednice Fellowship Church

Tate je obavljao strateške pastoralne liderske dužnosti prije nego što je 2012. godine osnovao zajednicu Fellowship Church, jedu od najbrže rastućih multietničkih crkava u SAD-u. Tate služi u odborima više organizacija, među kojima su sveučilište Azusa Pacific, savjetodavno vijeće instituta Fuller Youth i Globalna liderska mreža. Kao dinamičan govornik i traženi predavač, poznat je po kombiniranju biblijskih izazova i humora. Nedavno su njegovi radovi objavljeni u knjizi “Letters to a Birmingham Jail: A Response to the Words and Dreams of Dr. Martin Luther King Jr.” (Pisma zatvoru u Birminghamu: Reakcija na riječi i snove dr. Martina Luthera Kinga Jr-a)


Tema na GLS10 - “Liderstvo za ovaj trenutak” - motivirajući poziv na hrabro vođenje u ovim vremenima

Više o ostalim temama na GLS-u

Zašto sudjelovati

GLS već više od 20 godina donosi izvanredne rezultate* za polaznike, među kojima su:

79%

POLAZNIKA

demonstriralo je poboljšanje u timskom radu, zadovoljstvu na radnom mjestu i produktivnosti

72%

POLAZNIKA

navodi konkretne stvari u kojima je njihov šef postao bolji lider nakon GLS-a

68%

POLAZNIKA

su bili nadahnuti da utječu na zajednice u kojima žive

89%

POLAZNIKA

je dobilo hrabrost da vodi unatoč protivljenjima i preprekama

*Rezultati neovisnog istraživanja kojeg je provela agencija Excellence in Giving na temelju podataka višekratnih polaznika GLS-a.

Posjetite nas na društvenim mrežama

Organizator GLS-a u Hrvatskoj - Udruga Fokus
www.ufokus.hr |  www.ipartner.hr  |  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.