Podcast - Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo

Podcast „Mijenjaj sebe, mijenjaj vodstvo“ je nastao s namjerom da bude mjesto na kojemu stvaramo utjecaj spajajući poslovni, privatni i duhovni život kroz razgovore s gostima iz različitih područja djelovanja.

GLS Hrvatska daruje 200 ulaznica (kodova za praćenje GLS-a) zdravstvenim djelatnicima*. Poklon ulaznica sadrži KOD za praćenje konferencije GLS20HR putem interneta u subotu 14.11.2020. i priručnik u elektronskom obliku (PDF)

Jedini uvijet (osim brze prijave) je potvrda statusa (evidencijski broj sa iskaznice). Obavezno prilikom prijave upišite svoju točnu e-mail adresu na koju ćete dobiti pristupni kod i priručnik u PDF-u i u polje "Br. x-ice” upišite evidencijski broj sa svoje iskaznice.


REDOVNA CIJENA za GLS iznosi 100 Kn (S paket) i 150 Kn (M paket). Za dodatna pitanja javite nam se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Poklon ulaznica za zdravstvene djelatnike je prenosiva na drugu osobu koja zadovoljava iste uvjete.

*Poklon ulaznice se odnose na sve zdravstvene radnike u sustavu HZZ-a koji svoj status mogu potvrditi evidencijskim brojem sa svoje iskaznice. Ovom akcijom nisu uključeni stomatolozi i privatni zdravstveni radnici.

GLS20HR (H) - poklon ulaznica za zdravstvene djelatnike

Subota 14.11.2020.

Želimo zahvaliti medicinskim sestrama, liječnicima i drugim zdravstvenim djelatnicima* za njihov UTJECAJ i požrtvovan angažman u sprečavanju COVID-19. Hvala vam za sve što činite za sve nas!

I TI IMAŠ UTJECAJ

Prvih 200 zdravstvenih djelatnika* koji se prijave dobivaju  potpuno besplatan pristup GLS-u2020 (subota 14.11.2020. od 9:00 do 16:00 sati) i priručnik u elektronskom obliku. Pridruži nam se u prepoznavanju i zahvali osobama koje znaš tako da im zalijepiš zahvalu i informaciju o besplatnoj ulaznici putem društvenih mreža.

Vrijeme je za novo online iskustvo

Prisustvujte Globalnom liderskom samitu 13. i 14. studenog u udobnosti svog doma i na bilo kojem uređaju! Da! Ne šalimo se!

Na raspolaganju su vam jednodnevni i dvodnevni program, a prisustvovanje je ove godine omogućeno potpuno VIRTUALNO!

Bit će to jedno dinamično i interaktivno iskustvo. Globalna liderska mreža kreirala je fantastičnu tehnološku platformu koja će vam omogućiti da pratite sadržaje GLS-a kako biste mogli promijeniti kulturu liderstva u Hrvatskoj.

Posjetite nas na društvenim mrežama

Organizator GLS-a u Hrvatskoj - Udruga Fokus
www.ufokus.hr |  www.ipartner.hr  |  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.